Hyppää sisältöön

Workflow'n hallinta

Tämän toiminnon avulla kirjautunut käyttäjä, joka on workflow-järjestelmänvalvoja, voi milloin tahansa avata workflow-instanssin tarkistaakseen sen tilan, käynnistääkseen sen uudelleen, keskeyttääkseen sen tai pysäyttääkseen sen.

Päästäksesi workflow'iden hallintasivulle workflow'iden käyttökonsolissa siirry välilehdelle ”Workflow Administration”.

Napsauta workflow'ta, jolloin näet sen tiedot:

Hallintasivulla voi:

  • keskeyttää workflow'n
  • käynnistää workflow'n uudelleen
  • pysäyttää workflow'n
  • tarkastella workflow'n edistymistä

Workflow'n keskeyttäminen

Napsauta workflow'n tietonäytöllä painiketta ”Pause”. Keskeytyksen aikana kukaan ei voi vaikuttaa siihen (esimerkki: käynnissä olevaa vaihetta ei voi hyväksyä).

Workflow'n käynnistäminen uudelleen

Napsauta workflow'n tietonäytöllä painiketta ”Restart”. Tämä painike on käytettävissä vain keskeytetyissä workflow'issa. Sillä workflow jatkuu siitä vaiheesta, johon se keskeytettiin.

Workflow'n pysäyttäminen

Napsauta workflow'n tietonäytöllä painiketta ”Stop”. Workflow saa tällöin tilan Archived, ja se pysähtyy siihen vaiheeseen, jossa se oli.