Hyppää sisältöön

Workflow'n luominen, muuttaminen tai poistaminen

Luo uusi workflow napsauttamalla painiketta ”New workflow”.

Workflow luodaan useassa vaiheessa:

  • Ensimmäinen vaihe on määrittää workflow'n kaikki yleiset parametrit.
  • Toinen vaihe on määrittää vaiheet sekä ne eri tehtävät ja toiminnot, joista vaiheet koostuvat.

Muuta workflow'ta valitsemalla workflow ja napsauttamalla painiketta ”Modify”.

Yleisiä asetuksia ja vaiheita voi muuttaa.

Poista workflow valitsemalla workflow ja napsauttamalla painiketta ”Delete”.

Kaikki workflow'n muutokset, olivatpa ne yleisiin asetuksiin ja/tai vaiheisiin, toimintoihin tai tehtäviin, on tallennettava napsauttamalla painiketta ”Save”.