Preskoči na sadržaj

Stvaranje/izmjena/brisanje workflowa

Da biste stvorili novi workflow, kliknite gumb „New workflow“.

Workflow se stvara u nekoliko faza:

  • Prva je faza konfiguriranje svih općih parametara workflowa.
  • Druga je faza konfiguriranje koraka te različitih zadataka i akcija od kojih će se koraci sastojati.

Da biste izmijenili workflow, odaberite ga i kliknite gumb „Modify“.

Opće postavke i koraci mogu se izmijeniti.

Da biste izbrisali workflow, odaberite ga i kliknite gumb „Delete“.

Sve promjene workflowa, bilo u općim postavkama i/ili u koracima, akcijama ili zadacima, moraju se spremiti klikom na gumb „Save“.