Gå til innhold

Opprette, endre eller slette en workflow

For å opprette en ny workflow, klikk på knappen ”New workflow”.

En workflow opprettes i flere trinn:

  • Det første trinnet består i å konfigurere alle de generelle parameterne for workflowen.
  • Det andre trinnet består i å konfigurere trinnene og de ulike oppgavene og handlingene som trinnene består av.

For å endre en workflow, velg workflowen og klikk på knappen ”Modify”.

De generelle innstillingene og trinnene kan endres.

For å slette en workflow, velg workflowen og klikk på knappen ”Delete”.

Alle endringer i en workflow, enten i de generelle innstillingene og/eller i trinnene, handlingene eller oppgavene, må lagres ved å klikke på knappen ”Save”.