Workflow izveide, modificēšana un dzēšana¶
Lai izveidotu jaunu workflow, noklikšķiniet uz pogas „New workflow“.
Workflow izveide notiek vairākos soļos:
- Pirmais solis ir konfigurēt visus workflow vispārīgos parametrus.
- Otrais solis ir konfigurēt soļus un dažādos uzdevumus un darbības, no kuriem soļi sastāvēs.
Lai modificētu workflow, atlasiet to un noklikšķiniet uz pogas „Modify“.
Var modificēt vispārīgos iestatījumus un soļus.
Lai dzēstu workflow, atlasiet to un noklikšķiniet uz pogas „Delete“.
Visas workflow izmaiņas — gan vispārīgajos iestatījumos, gan soļos, darbībās vai uzdevumos — ir jāsaglabā, noklikšķinot uz pogas „Save“.



