Pāriet uz saturu

Workflow statusa pārslēgšana uz „apturēts“

Darbība jāveic avota vidē, izmantojot produkta tīmekļa konfigurācijas saskarni Identity serverī (http://[URL_SRV]:44390/config).

Atveriet cilni General -> Workflow, pēc tam atzīmējiet rūtiņu „No“ saistībā ar workflow aktivizēšanu un noklikšķiniet uz „Save“.