Przejdź do treści

Przełączenie workflow w status „suspended”

Operację wykonuje się w środowisku źródłowym z webowego interfejsu konfiguracji produktu na serwerze Identity (http://[URL_SRV]:44390/config).

Przejdź do karty General -> Workflow, następnie zaznacz pole "No" dotyczące aktywacji workflow i kliknij “Save”.