Hyppää sisältöön

Workflow'iden vaihtaminen tilaan ”suspended”

Toimenpide on tehtävä lähdeympäristössä Identity-palvelimella olevasta tuotteen verkkomäärityskäyttöliittymästä (http://[URL_SRV]:44390/config).

Siirry välilehdelle General -> Workflow, valitse sitten workflow'iden aktivointia koskeva valintaruutu ”No” ja napsauta ”Save”.