Pereiti prie turinio

Workflow būsenos perjungimas į „sustabdyta“

Operaciją reikia atlikti šaltinio aplinkoje per produkto žiniatinklio konfigūravimo sąsają Identity serveryje (http://[URL_SRV]:44390/config).

Atidarykite skirtuką General -> Workflow, tada pažymėkite langelį „No“, susijusį su workflow aktyvinimu, ir spustelėkite „Save“.