Hyppää sisältöön

Workflow'n ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Ota workflow käyttöön tai poista se käytöstä avaamalla haluttu workflow muokkaustilassa.

Muuta tilaa alustusasetuksissa.

Mahdolliset tilat ovat:

  • Under construction: tämä on oletustila workflow'n määrityksen aikana. Kun tila on kertaalleen muutettu, tilaan ”under construction” ei voi enää palata.
  • In production: tila, joka valitaan workflow'n aktivoimiseksi.
  • Suspended: tila, joka valitaan workflow'n poistamiseksi käytöstä.
  • Archived: tila, joka päättää workflow'n käytön lopullisesti. Varoitus: tämä tila on peruuttamaton.