Aktivera eller inaktivera ett workflow¶
För att aktivera eller inaktivera ett workflow öppnar du det önskade workflowet i redigeringsläge.
Ändra statusen i initieringsparametrarna.
De möjliga statusarna är:
- Under construction: detta är standardstatusen vid konfiguration av ett workflow. När statusen en gång har ändrats är det inte längre möjligt att återgå till statusen ”under construction”.
- In production: den status som ska väljas för att aktivera ett workflow.
- Suspended: den status som ska väljas för att inaktivera ett workflow.
- Archived: status som permanent avslutar användningen av ett workflow. Varning: statusen är oåterkallelig.
