Een workflow inschakelen of uitschakelen¶
Om een workflow in of uit te schakelen, open de gewenste workflow in de wijzigingsmodus.
Wijzig de status in de initialisatieparameters.
De mogelijke statussen zijn:
- Under construction: dit is de standaardstatus bij het configureren van een workflow. Zodra de status is gewijzigd, is het niet meer mogelijk terug te keren naar de status ”under construction”.
- In production: status die moet worden geselecteerd om een workflow te activeren.
- Suspended: status die moet worden geselecteerd om een workflow uit te schakelen.
- Archived: status die het gebruik van een workflow definitief beëindigt. Waarschuwing: deze status is onomkeerbaar.
