Povolenie/zakázanie workflow¶
Ak chcete povoliť alebo zakázať workflow, otvorte požadovaný workflow v režime úprav.
V nastaveniach inicializácie zmeňte stav.
Možné stavy sú:
- Under construction: toto je predvolený stav pri konfigurácii workflow. Po zmene stavu sa už nie je možné vrátiť do stavu „under construction“.
- In production: Stav, ktorý treba vybrať na aktiváciu workflow.
- Suspended: Stav, ktorý treba vybrať na zakázanie workflow.
- Archived: Stav na trvalé ukončenie používania workflow. Upozornenie: tento stav je nezvratný.
