Skoči na vsebino

Omogočanje in onemogočanje workflow

Če želite omogočiti ali onemogočiti workflow, odprite želeni workflow v načinu urejanja.

V nastavitvah inicializacije spremenite stanje.

Možna stanja so:

  • Under construction: to je privzeto stanje pri konfiguriranju workflow. Ko je stanje spremenjeno, se ni več mogoče vrniti v stanje „under construction“.
  • In production: stanje, ki ga izberete, da aktivirate workflow.
  • Suspended: stanje, ki ga izberete, da onemogočite workflow.
  • Archived: stanje za trajno prenehanje uporabe workflow. Opozorilo: to stanje je nepovratno.