Preskoči na sadržaj

Omogućivanje/onemogućivanje workflowa

Da biste omogućili ili onemogućili workflow, otvorite željeni workflow u načinu uređivanja.

U postavkama inicijalizacije promijenite status.

Mogući statusi su:

  • Under construction: to je zadani status pri konfiguriranju workflowa. Nakon promjene statusa više nije moguće vratiti status „under construction“.
  • In production: status koji treba odabrati da bi se workflow aktivirao.
  • Suspended: status koji treba odabrati da bi se workflow onemogućio.
  • Archived: status kojim se trajno zatvara upotreba workflowa. Upozorenje: taj je status nepovratan.