Kihagyás

Workflow be- és kikapcsolása

Workflow be- vagy kikapcsolásához nyissa meg a kívánt workflow-t szerkesztési módban.

Módosítsa az állapotot az inicializálási beállításokban.

A lehetséges állapotok:

  • Under construction: ez az alapértelmezett állapot a workflow konfigurálásakor. Az állapot módosítása után már nem lehet visszaállítani az „under construction” állapotot.
  • In production: a workflow aktiválásához kiválasztandó állapot.
  • Suspended: a workflow kikapcsolásához kiválasztandó állapot.
  • Archived: a workflow használatát véglegesen lezáró állapot. Figyelmeztetés: ez az állapot visszavonhatatlan.