Aktivere eller deaktivere en workflow¶
For å aktivere eller deaktivere en workflow, åpne den ønskede workflowen i endringsmodus.
Endre statusen i initialiseringsinnstillingene.
De mulige statusene er:
- Under construction: dette er standardstatusen ved konfigurasjon av en workflow. Når statusen er endret, er det ikke lenger mulig å gå tilbake til statusen ”under construction”.
- In production: status som skal velges for å aktivere en workflow.
- Suspended: status som skal velges for å deaktivere en workflow.
- Archived: status som avslutter bruken av en workflow permanent. Advarsel: denne statusen er irreversibel.
