Gå til indholdet

Slå et workflow til eller fra

For at slå et workflow til eller fra skal du åbne det ønskede workflow i redigeringstilstand.

Ændr statussen i initialiseringsindstillingerne.

De mulige statusser er:

  • Under construction: dette er standardstatussen ved konfiguration af et workflow. Når statussen er ændret, er det ikke længere muligt at vende tilbage til statussen ”under construction”.
  • In production: den status, der skal vælges for at slå et workflow til.
  • Suspended: den status, der skal vælges for at slå et workflow fra.
  • Archived: den status, der endeligt lukker brugen af et workflow. Advarsel: denne status er uigenkaldelig.