Opret, ændr eller slet et workflow¶
For at oprette et nyt workflow skal du klikke på knappen ”New workflow”.
Et workflow oprettes i flere trin:
- Det første trin består i at konfigurere alle workflowets generelle parametre.
- Det andet trin består i at konfigurere trinnene samt de forskellige opgaver og handlinger, som trinnene består af.
For at ændre et workflow skal du vælge workflowet og klikke på knappen ”Modify”.
De generelle indstillinger og trinnene kan ændres.
For at slette et workflow skal du vælge workflowet og klikke på knappen ”Delete”.
Alle ændringer af et workflow, hvad enten de vedrører de generelle indstillinger og/eller trinnene, handlingerne eller opgaverne, skal gemmes ved at klikke på knappen ”Save”.



