Preskočiť na obsah

Vytvorenie/úprava/odstránenie workflow

Ak chcete vytvoriť nový workflow, kliknite na tlačidlo „New workflow“.

Workflow sa vytvára v niekoľkých etapách:

  • Prvá etapa spočíva v konfigurácii všetkých všeobecných parametrov workflow.
  • Druhá etapa spočíva v konfigurácii krokov a rôznych úloh a akcií, z ktorých sa kroky budú skladať.

Ak chcete upraviť workflow, vyberte ho a kliknite na tlačidlo „Modify“.

Všeobecné nastavenia a kroky je možné upraviť.

Ak chcete odstrániť workflow, vyberte ho a kliknite na tlačidlo „Delete“.

Všetky zmeny workflow, či už vo všeobecných nastaveniach a/alebo v krokoch, akciách alebo úlohách, je potrebné uložiť kliknutím na tlačidlo „Save“.