Przejdź do treści

Tworzenie, zmiana i usuwanie workflow

Aby utworzyć nowy workflow, kliknij przycisk „New workflow”.

Workflow tworzy się w kilku etapach:

  • pierwszy etap polega na skonfigurowaniu wszystkich ogólnych parametrów workflow.
  • drugi etap polega na skonfigurowaniu kroków oraz różnych zadań i akcji, z których będą się one składać.

Aby zmienić workflow, wybierz workflow i kliknij przycisk „Modify”.

Ogólne ustawienia i kroki można zmienić.

Aby usunąć workflow, wybierz workflow i kliknij przycisk „Delete”.

Każdą zmianę workflow, czy to w ogólnych ustawieniach, czy w krokach, akcjach lub zadaniach, trzeba zapisać, klikając przycisk „Save”.