Přeskočit obsah

Vytvoření, úprava a odstranění workflow

Chcete-li vytvořit nové workflow, klikněte na tlačítko „New workflow“.

Workflow se vytváří v několika fázích:

  • První fáze spočívá v konfiguraci všech obecných parametrů workflow.
  • Druhá fáze spočívá v konfiguraci kroků a různých úkolů a akcí, ze kterých se kroky budou skládat.

Chcete-li workflow upravit, vyberte ho a klikněte na tlačítko „Modify“.

Upravit lze obecné nastavení i kroky.

Chcete-li workflow odstranit, vyberte ho a klikněte na tlačítko „Delete“.

Všechny změny workflow, ať už v obecném nastavení a/nebo v krocích, akcích či úkolech, je nutné uložit kliknutím na tlačítko „Save“.