Přeskočit obsah

Povolení a zakázání workflow

Chcete-li workflow povolit nebo zakázat, otevřete požadované workflow v režimu úprav.

V nastavení inicializace změňte stav.

Možné stavy jsou:

  • Under construction: toto je výchozí stav při konfiguraci workflow. Po změně stavu se již nelze vrátit ke stavu „under construction“.
  • In production: stav, který je třeba vybrat pro aktivaci workflow.
  • Suspended: stav, který je třeba vybrat pro zakázání workflow.
  • Archived: stav, který trvale ukončí používání workflow. Upozornění: tento stav je nevratný.