Keri sisuni

Workflow sisse- või väljalülitamine

Workflow sisse- või väljalülitamiseks avage soovitud workflow redigeerimisrežiimis.

Muutke lähtestamissätetes olekut.

Võimalikud olekud on järgmised:

  • Under construction: see on workflow konfigureerimisel vaikeolek. Kui olekut on muudetud, ei ole enam võimalik naasta olekusse „under construction“.
  • In production: olek, mis tuleb valida workflow aktiveerimiseks.
  • Suspended: olek, mis tuleb valida workflow väljalülitamiseks.
  • Archived: olek, mis lõpetab workflow kasutamise jäädavalt. Hoiatus: see olek on pöördumatu.