Sari la conținut

Activarea/dezactivarea unui workflow

Pentru a activa sau a dezactiva un workflow, deschideți workflowul dorit în modul de modificare.

În setările de inițializare, modificați starea.

Stările posibile sunt:

  • Under construction: aceasta este starea implicită la configurarea unui workflow. Odată ce starea a fost modificată, nu mai este posibil să reveniți la starea „under construction”.
  • In production: starea care trebuie selectată pentru a activa un workflow.
  • Suspended: starea care trebuie selectată pentru a dezactiva un workflow.
  • Archived: stare care închide definitiv utilizarea unui workflow. Atenție: această stare este ireversibilă.