Sari la conținut

Crearea/modificarea/ștergerea unui job

Un job se compune din una sau mai multe secvențe.

Pentru a accesa gestionarea joburilor, mergeți la meniul „Jobs”:

Veți ajunge la pagina de urmărire a joburilor și a secvențelor.

Faceți clic pe pictograma „type:inline” situată în dreapta sus a ecranului.

Apoi faceți clic pe tabul „Jobs”.

Lista joburilor existente este afișată în partea din stânga a ecranului.

Este prevăzută o paginare pentru a afișa numai 10 joburi.

Un câmp de căutare este disponibil în dreapta sus a tabelului. Căutarea acoperă codurile și numele joburilor.

Pentru a crea un nou job, faceți clic pe butonul „type:inline”.

Introduceți parametrii generali ai unui job:

  • Cod: codul jobului. Obligatoriu.
  • Nume: numele jobului. Obligatoriu.
  • Descriere: opțional.

Faceți clic pe butonul „Save” pentru a salva jobul.

Pentru a consulta sau a modifica un job, faceți clic pe pictograma „type:inline” situată în dreapta, pe linia corespunzătoare a tabelului.

Este posibil să treceți în modul de modificare direct din pagina de consultare a jobului.

În modul de modificare pot fi modificate toate câmpurile, cu excepția codului.

Pentru a adăuga sau a șterge secvențe într-un job, deschideți jobul în modul de modificare.

Puteți adăuga oricâte secvențe doriți și puteți modifica ordinea în care sunt executate.

  • Pentru a adăuga o secvență, faceți clic pe butonul „type:inline”. Selectați secvențele dorite.

  • Pentru a deplasa o secvență în planificare, faceți clic pe butonul „type:inline”.

  • Pentru a șterge o secvență, faceți clic pe butonul „type:inline”.

Acțiunile butoanelor în modul de editare sau de creare:

  • Cancel: anulează introducerea în curs și revine la pagina cu lista tipurilor de persoane.
  • Save: validează formularul și trece pagina în modul consultare.

Pentru a șterge un rol, faceți clic pe pictograma „type:inline” situată în dreapta rândului corespunzător al tabelului.

Un mesaj de confirmare apare înainte de ștergerea jobului.