Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημιουργία/τροποποίηση/διαγραφή εργασίας

Μια εργασία αποτελείται από μία ή περισσότερες ακολουθίες.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαχείριση εργασιών, μεταβείτε στο μενού «Jobs»:

Μεταφέρεστε στη σελίδα παρακολούθησης εργασιών και ακολουθιών.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο «type:inline» που βρίσκεται επάνω δεξιά στην οθόνη.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα «Jobs».

Η λίστα των υπαρχουσών εργασιών εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Έχει ρυθμιστεί σελιδοποίηση ώστε να εμφανίζονται μόνο 10 εργασίες.

Ένα πεδίο αναζήτησης είναι διαθέσιμο επάνω δεξιά στον πίνακα. Η αναζήτηση καλύπτει τους κωδικούς και τα ονόματα των εργασιών.

Για να δημιουργήσετε μια νέα εργασία, κάντε κλικ στο κουμπί «type:inline».

Εισαγάγετε τις γενικές παραμέτρους μιας εργασίας:

  • Code: κωδικός της εργασίας. Υποχρεωτικό.
  • Name: όνομα της εργασίας. Υποχρεωτικό.
  • Description: προαιρετικό.

Κάντε κλικ στο κουμπί «Save» για να αποθηκεύσετε την εργασία.

Για να προβάλετε ή να τροποποιήσετε μια εργασία, κάντε κλικ στο εικονίδιο «type:inline» που βρίσκεται στα δεξιά της αντίστοιχης γραμμής του πίνακα.

Μπορείτε να μεταβείτε σε λειτουργία επεξεργασίας απευθείας από τη σελίδα προβολής της εργασίας.

Σε λειτουργία επεξεργασίας, όλα τα πεδία μπορούν να τροποποιηθούν εκτός από τον κωδικό.

Για να προσθέσετε ή να διαγράψετε ακολουθίες σε μια εργασία, ανοίξτε την εργασία σε λειτουργία επεξεργασίας.

Μπορείτε να προσθέσετε όσες ακολουθίες θέλετε και να αλλάξετε τη σειρά με την οποία εκτελούνται.

  • Για να προσθέσετε μια ακολουθία, κάντε κλικ στο κουμπί «type:inline». Επιλέξτε τις ακολουθίες που θέλετε.

  • Για να μετακινήσετε μια ακολουθία στον προγραμματισμό, κάντε κλικ στο κουμπί «type:inline».

  • Για να διαγράψετε μια ακολουθία, κάντε κλικ στο κουμπί «type:inline».

Ενέργειες των κουμπιών σε λειτουργία επεξεργασίας ή δημιουργίας:

  • Cancel: ακυρώνει την τρέχουσα καταχώριση και επιστρέφει στη σελίδα με τη λίστα των τύπων ατόμων.
  • Save: επικυρώνει τη φόρμα και αλλάζει τη σελίδα σε λειτουργία προβολής.

Για να διαγράψετε μια εργασία, κάντε κλικ στο εικονίδιο «type:inline» που βρίσκεται στα δεξιά της αντίστοιχης γραμμής του πίνακα.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης πριν από τη διαγραφή της εργασίας.