Sari la conținut

Crearea/modificarea/ștergerea unui workflow

Pentru a crea un workflow nou, faceți clic pe butonul „New workflow”.

Un workflow se creează în mai multe etape:

  • Prima etapă constă în configurarea tuturor parametrilor generali ai workflowului.
  • A doua etapă constă în configurarea etapelor, precum și a diferitelor sarcini și acțiuni care le compun.

Pentru a modifica un workflow, selectați workflowul și faceți clic pe butonul „Modify”.

Parametrii generali și etapele pot fi modificate.

Pentru a șterge un workflow, selectați workflowul și faceți clic pe butonul „Delete”.

Orice modificare a unui workflow, fie a parametrilor generali, fie a etapelor, a acțiunilor sau a sarcinilor, trebuie salvată făcând clic pe butonul „Save”.