Gå till innehållet

Skapa, ändra eller ta bort ett workflow

För att skapa ett nytt workflow klickar du på knappen ”New workflow”.

Ett workflow skapas i flera steg:

  • det första steget är att konfigurera alla allmänna parametrar för workflowet.
  • det andra steget är att konfigurera stegen och de olika uppgifter och åtgärder som stegen består av.

För att ändra ett workflow väljer du workflowet och klickar på knappen ”Modify”.

De allmänna inställningarna och stegen kan ändras.

För att ta bort ett workflow väljer du workflowet och klickar på knappen ”Delete”.

Alla ändringar i ett workflow, oavsett om de gäller de allmänna inställningarna och/eller stegen, åtgärderna eller uppgifterna, måste sparas genom att du klickar på knappen ”Save”.