Ga naar inhoud

Een workflow aanmaken, wijzigen of verwijderen

Om een nieuwe workflow aan te maken, klik op de knop ”New workflow”.

Een workflow wordt in meerdere stappen aangemaakt:

  • De eerste stap bestaat erin alle algemene parameters van de workflow te configureren.
  • De tweede stap bestaat erin de stappen en de verschillende taken en acties te configureren waaruit de stappen bestaan.

Om een workflow te wijzigen, selecteer de workflow en klik op de knop ”Modify”.

De algemene parameters en de stappen kunnen worden gewijzigd.

Om een workflow te verwijderen, selecteer de workflow en klik op de knop ”Delete”.

Elke wijziging van een workflow, of het nu de algemene parameters of de stappen, acties of taken betreft, moet worden opgeslagen door op de knop ”Save” te klikken.