Configuratie van de workflow-categorieën¶
De workflow-categorieën dienen om de workflows te ordenen. U kunt zoveel categorieën aanmaken als u wilt.
Om naar de configuratiepagina van de workflow-categorieën te gaan, open de configuratieconsole en daarna het menu ”Workflow/Workflow Categories”.
Om een nieuwe workflow-categorie aan te maken, klik op de knop ”New Category”.
Beschrijving van de in te vullen velden:
| Parameter | Description | Typen en mogelijke waarden |
|---|---|---|
| Name | Weergavenaam van de categorie. |
Tekenreeks. Verplicht. |
| Code |
Stelt de identificatie van het object voor. De waarde moet uniek zijn over alle workflow-categorieën heen. |
Tekenreeks, zonder spaties en zonder speciale tekens. Verplicht. |
| Description |
Beschrijving van de workflow-categorie. Deze informatie wordt alleen op configuratieniveau weergegeven. Ze is niet verplicht, maar maakt het mogelijk uw keuze van categorieën te documenteren. |
Om een workflow-categorie te wijzigen, selecteer de categorie en klik op de knop ”Modify”.
Alle velden kunnen worden gewijzigd.
Om een workflow-categorie te verwijderen, selecteer de categorie en klik op de knop ”Delete”.
Opmerking: om een categorie te verwijderen, mag er geen enkele koppeling naar verwijzen. U moet er dus voor zorgen dat geen enkele workflow zo is geconfigureerd dat hij tot deze categorie behoort.





