Konfigurasjon av workflowkategorier¶
Workflowkategoriene brukes til å ordne workflowene. Du kan opprette så mange kategorier du vil.
For å komme til konfigurasjonssiden for workflowkategoriene, gå til konfigurasjonskonsollet og deretter til menyen ”Workflow/Workflow Categories”.
For å opprette en ny workflowkategori, klikk på knappen ”New Category”.
Beskrivelse av feltene som skal fylles ut:
| Parameter | Description | Typer og mulige verdier |
|---|---|---|
| Name | Visningsnavn for kategorien. |
Tegnstreng. Obligatorisk. |
| Code |
Representerer objektets identifikator. Verdien må være unik på tvers av alle workflowkategorier. |
Tegnstreng, uten mellomrom og uten spesialtegn. Obligatorisk. |
| Description |
Beskrivelse av workflowkategorien. Denne informasjonen vises bare på konfigurasjonsnivå. Den er ikke obligatorisk, men gjør det mulig å dokumentere valget av kategorier. |
For å endre en workflowkategori, velg kategorien og klikk på knappen ”Modify”.
Alle felt kan endres.
For å slette en workflowkategori, velg kategorien og klikk på knappen ”Delete”.
Merk: for å slette en kategori må det ikke finnes noen kobling til den. Du må derfor sikre at ingen workflow er konfigurert til å tilhøre denne kategorien.





