Stvaranje/izmjena/brisanje workflowa¶
Da biste stvorili novi workflow, kliknite gumb „New workflow“.
Workflow se stvara u nekoliko faza:
- Prva je faza konfiguriranje svih općih parametara workflowa.
- Druga je faza konfiguriranje koraka te različitih zadataka i akcija od kojih će se koraci sastojati.
Da biste izmijenili workflow, odaberite ga i kliknite gumb „Modify“.
Opće postavke i koraci mogu se izmijeniti.
Da biste izbrisali workflow, odaberite ga i kliknite gumb „Delete“.
Sve promjene workflowa, bilo u općim postavkama i/ili u koracima, akcijama ili zadacima, moraju se spremiti klikom na gumb „Save“.



