Към съдържанието

Създаване/промяна/изтриване на работен поток

За да създадете нов работен поток, щракнете върху бутона „New workflow“.

Работният поток се създава на няколко етапа:

  • Първият етап е да конфигурирате всички общи параметри на работния поток.
  • Вторият етап е да конфигурирате стъпките и различните задачи и действия, от които ще се състоят стъпките.

За да промените работен поток, изберете го и щракнете върху бутона „Modify“.

Общите настройки и стъпките могат да бъдат променяни.

За да изтриете работен поток, изберете го и щракнете върху бутона „Delete“.

Всички промени в работен поток, независимо дали в общите настройки и/или в стъпките, действията или задачите, трябва да бъдат записани чрез щракване върху бутона „Save“.