Workflow létrehozása/módosítása/törlése¶
Új workflow létrehozásához kattintson a „New workflow” gombra.
A workflow több lépésben jön létre:
- Az első lépés a workflow összes általános paraméterének konfigurálása.
- A második lépés a lépéseknek, valamint az azokat alkotó különféle teendőknek és műveleteknek a konfigurálása.
Workflow módosításához jelölje ki a workflow-t, és kattintson a „Modify” gombra.
Az általános beállítások és a lépések módosíthatók.
Workflow törléséhez jelölje ki a workflow-t, és kattintson a „Delete” gombra.
A workflow minden módosítását – akár az általános beállításokat, akár a lépéseket, műveleteket vagy teendőket érinti – a „Save” gombra kattintva kell menteni.



