Skoči na vsebino

Ustvarjanje, spreminjanje in brisanje workflow

Če želite ustvariti nov workflow, kliknite gumb „New workflow“.

Workflow se ustvari v več fazah:

  • V prvi fazi konfigurirate vse splošne parametre workflow.
  • V drugi fazi konfigurirate korake ter različne naloge in dejanja, iz katerih bodo koraki sestavljeni.

Če želite spremeniti workflow, ga izberite in kliknite gumb „Modify“.

Spremeniti je mogoče splošne nastavitve in korake.

Če želite izbrisati workflow, ga izberite in kliknite gumb „Delete“.

Vse spremembe workflow, bodisi splošnih nastavitev bodisi korakov, dejanj ali nalog, morate shraniti s klikom gumba „Save“.