Workflow be- és kikapcsolása¶
Workflow be- vagy kikapcsolásához nyissa meg a kívánt workflow-t szerkesztési módban.
Módosítsa az állapotot az inicializálási beállításokban.
A lehetséges állapotok:
- Under construction: ez az alapértelmezett állapot a workflow konfigurálásakor. Az állapot módosítása után már nem lehet visszaállítani az „under construction” állapotot.
- In production: a workflow aktiválásához kiválasztandó állapot.
- Suspended: a workflow kikapcsolásához kiválasztandó állapot.
- Archived: a workflow használatát véglegesen lezáró állapot. Figyelmeztetés: ez az állapot visszavonhatatlan.
