Ga naar inhoud

Een workflow inschakelen of uitschakelen

Om een workflow in of uit te schakelen, open de gewenste workflow in de wijzigingsmodus.

Wijzig de status in de initialisatieparameters.

De mogelijke statussen zijn:

  • Under construction: dit is de standaardstatus bij het configureren van een workflow. Zodra de status is gewijzigd, is het niet meer mogelijk terug te keren naar de status ”under construction”.
  • In production: status die moet worden geselecteerd om een workflow te activeren.
  • Suspended: status die moet worden geselecteerd om een workflow uit te schakelen.
  • Archived: status die het gebruik van een workflow definitief beëindigt. Waarschuwing: deze status is onomkeerbaar.