Workflow'n ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä¶
Ota workflow käyttöön tai poista se käytöstä avaamalla haluttu workflow muokkaustilassa.
Muuta tilaa alustusasetuksissa.
Mahdolliset tilat ovat:
- Under construction: tämä on oletustila workflow'n määrityksen aikana. Kun tila on kertaalleen muutettu, tilaan ”under construction” ei voi enää palata.
- In production: tila, joka valitaan workflow'n aktivoimiseksi.
- Suspended: tila, joka valitaan workflow'n poistamiseksi käytöstä.
- Archived: tila, joka päättää workflow'n käytön lopullisesti. Varoitus: tämä tila on peruuttamaton.
