Gå til innhold

Aktivere eller deaktivere en workflow

For å aktivere eller deaktivere en workflow, åpne den ønskede workflowen i endringsmodus.

Endre statusen i initialiseringsinnstillingene.

De mulige statusene er:

  • Under construction: dette er standardstatusen ved konfigurasjon av en workflow. Når statusen er endret, er det ikke lenger mulig å gå tilbake til statusen ”under construction”.
  • In production: status som skal velges for å aktivere en workflow.
  • Suspended: status som skal velges for å deaktivere en workflow.
  • Archived: status som avslutter bruken av en workflow permanent. Advarsel: denne statusen er irreversibel.