Opprette, endre eller slette en jobb¶
En jobb består av én eller flere sekvenser.
For å få tilgang til administrasjon av jobber, gå til menyen ”Jobs”:
Du kommer til siden for oppfølging av jobber og sekvenser.
Klikk på ikonet ”
” øverst til høyre på skjermen.
Klikk deretter på fanen ”Jobs”.
Listen over eksisterende jobber vises i den venstre delen av skjermen.
Det er satt opp paginering som bare viser 10 jobber.
Et søkefelt er tilgjengelig øverst til høyre over tabellen. Søket omfatter kodene og navnene til jobbene.
For å opprette en ny jobb, klikk på knappen ”
”.
Angi de generelle parameterne for en jobb:
- Code: koden til jobben. Obligatorisk.
- Name: navnet på jobben. Obligatorisk.
- Description: valgfritt.
Klikk på knappen ”Save” for å lagre jobben.
For å vise eller endre en jobb, klikk på ikonet ”
” til høyre i den tilsvarende tabellraden.
Det er mulig å bytte til endringsmodus direkte fra visningssiden for jobben.
I endringsmodus kan alle feltene endres, med unntak av koden.
For å legge til eller slette sekvenser i en jobb, åpne jobben i endringsmodus.
Du kan legge til så mange sekvenser du vil, og endre rekkefølgen de kjøres i.
Handlinger for knappene i redigerings- eller opprettingsmodus:
- Cancel: avbryter den pågående registreringen og går tilbake til siden med listen over persontyper.
- Save: bekrefter skjemaet og setter siden i visningsmodus.
For å slette en rolle klikker du på ikonet ”
” til høyre for den aktuelle tabellraden.
En bekreftelsesmelding vises før jobben slettes.













