Gå til innhold

Duplisere en workflow

For å duplisere en workflow, velg workflowen som skal dupliseres, og klikk på knappen ”Duplicate”.

Skriv inn et navn for den nye workflowen, et kodesuffiks og eventuelt en beskrivelse i popup-vinduet.

Kodesuffikset du definerer for den dupliserte workflowmalen, legges til kodene for den nye generelle konfigurasjonen, trinnene, handlingene og oppgavene. Velg helst et kort kodesuffiks.

Klikk på knappen ”Duplicate” for å bekrefte.

Meldingen ”The object has been duplicated” vises i popup-vinduet, og den nye workflowen er tilgjengelig i listen.

Lukk popup-vinduet og endre den nye workflowen for å justere konfigurasjonen.

Husk å definere titlene, navnene, oversettelsene, varslingsmeldingene og nøkkelordene i formlene.