Gå til indholdet

Opret, ændr eller slet et job

Et job består af en eller flere sekvenser.

For at få adgang til administrationen af jobs skal du gå til menuen ”Jobs”:

Du kommer til siden for opfølgning på jobs og sekvenser.

Klik på ikonet ”type:inline” øverst til højre på skærmen.

Klik derefter på fanen ”Jobs”.

Listen over eksisterende jobs vises i venstre side af skærmen.

Der er indstillet sidenummerering, så der kun vises 10 jobs.

Et søgefelt er tilgængeligt øverst til højre over tabellen. Søgningen omfatter jobbenes koder og navne.

For at oprette et nyt job skal du klikke på knappen ”type:inline”.

Indtast de generelle parametre for et job:

  • Code: jobbets kode. Obligatorisk.
  • Name: jobbets navn. Obligatorisk.
  • Description: valgfri.

Klik på knappen ”Save” for at gemme jobbet.

For at vise eller ændre et job skal du klikke på ikonet ”type:inline” til højre i den tilsvarende tabelrække.

Det er muligt at skifte til redigeringstilstand direkte fra jobbets visningsside.

I redigeringstilstand kan alle felter ændres, undtagen koden.

For at tilføje eller slette sekvenser i et job skal du åbne jobbet i redigeringstilstand.

Du kan tilføje så mange sekvenser, du vil, og ændre den rækkefølge, de udføres i.

  • For at tilføje en sekvens skal du klikke på knappen ”type:inline”. Vælg de ønskede sekvenser.

  • For at flytte en sekvens i planlægningen skal du klikke på knappen ”type:inline”.

  • For at slette en sekvens skal du klikke på knappen ”type:inline”.

Handlinger for knapperne i redigerings- eller oprettelsestilstand:

  • Cancel: afbryder den igangværende indtastning og vender tilbage til siden med listen over persontyper.
  • Save: bekræfter formularen og skifter siden til visningstilstand.

For at slette en rolle skal du klikke på ikonet ”type:inline” til højre for den tilsvarende tabelrække.

Der vises en bekræftelsesmeddelelse, før jobbet slettes.