Gå til indholdet

Konfiguration af workflow-kategorier

Workflow-kategorier bruges til at ordne workflows. Du kan oprette lige så mange kategorier, du vil.

For at få adgang til konfigurationssiden for workflow-kategorier skal du gå til konfigurationskonsollen og derefter til menuen ”Workflow/Workflow Categories”.

For at oprette en ny workflow-kategori skal du klikke på knappen ”New Category”.

Beskrivelse af de felter, der skal udfyldes:

Parameter Description Typer og mulige værdier
Name Kategoriens visningsnavn. Tegnstreng.

Obligatorisk.
Code Repræsenterer objektets identifikator.

Værdien skal være unik på tværs af alle workflow-kategorier.
Tegnstreng, uden mellemrum eller specialtegn.

Obligatorisk.
Description Beskrivelse af workflow-kategorien.

Denne oplysning vises kun på konfigurationsniveau. Den er ikke obligatorisk, men gør det muligt at dokumentere valget af kategorier.

For at ændre en workflow-kategori skal du vælge kategorien og klikke på knappen ”Modify”.

Alle felter kan ændres.

For at slette en workflow-kategori skal du vælge kategorien og klikke på knappen ”Delete”.

Bemærk: for at slette en kategori må der ikke være nogen tilknytninger til den. Du skal derfor sikre dig, at intet workflow er konfigureret til at tilhøre denne kategori.