Gå till innehållet

Aktivera eller inaktivera ett workflow

För att aktivera eller inaktivera ett workflow öppnar du det önskade workflowet i redigeringsläge.

Ändra statusen i initieringsparametrarna.

De möjliga statusarna är:

  • Under construction: detta är standardstatusen vid konfiguration av ett workflow. När statusen en gång har ändrats är det inte längre möjligt att återgå till statusen ”under construction”.
  • In production: den status som ska väljas för att aktivera ett workflow.
  • Suspended: den status som ska väljas för att inaktivera ett workflow.
  • Archived: status som permanent avslutar användningen av ett workflow. Varning: statusen är oåterkallelig.