Към съдържанието

Активиране/деактивиране на работен поток

За да активирате или деактивирате работен поток, отворете желания работен поток в режим на редактиране.

В настройките за инициализация променете състоянието.

Възможните състояния са:

  • Under construction: това е състоянието по подразбиране при конфигуриране на работен поток. След като състоянието бъде променено, вече не е възможно да се върнете към състоянието „under construction“.
  • In production: състояние, което се избира, за да се активира работен поток.
  • Suspended: състояние, което се избира, за да се деактивира работен поток.
  • Archived: състояние за окончателно прекратяване на използването на работен поток. Предупреждение: това състояние е необратимо.