Preskočiť na obsah

Povolenie/zakázanie workflow

Ak chcete povoliť alebo zakázať workflow, otvorte požadovaný workflow v režime úprav.

V nastaveniach inicializácie zmeňte stav.

Možné stavy sú:

  • Under construction: toto je predvolený stav pri konfigurácii workflow. Po zmene stavu sa už nie je možné vrátiť do stavu „under construction“.
  • In production: Stav, ktorý treba vybrať na aktiváciu workflow.
  • Suspended: Stav, ktorý treba vybrať na zakázanie workflow.
  • Archived: Stav na trvalé ukončenie používania workflow. Upozornenie: tento stav je nezvratný.