Włączanie i wyłączanie workflow¶
Aby włączyć lub wyłączyć workflow, otwórz wymagany workflow w trybie edycji.
W parametrach inicjalizacji zmień status.
Możliwe statusy to:
- Under construction: to status domyślny podczas konfiguracji workflow. Po zmianie statusu nie można już przywrócić statusu „under construction”.
- In production: status, który należy wybrać, aby aktywować workflow.
- Suspended: status, który należy wybrać, aby wyłączyć workflow.
- Archived: status trwale zamykający korzystanie z workflow. Uwaga: ten status jest nieodwracalny.
