Activarea/dezactivarea unui workflow¶
Pentru a activa sau a dezactiva un workflow, deschideți workflowul dorit în modul de modificare.
În setările de inițializare, modificați starea.
Stările posibile sunt:
- Under construction: aceasta este starea implicită la configurarea unui workflow. Odată ce starea a fost modificată, nu mai este posibil să reveniți la starea „under construction”.
- In production: starea care trebuie selectată pentru a activa un workflow.
- Suspended: starea care trebuie selectată pentru a dezactiva un workflow.
- Archived: stare care închide definitiv utilizarea unui workflow. Atenție: această stare este ireversibilă.
