Μετάβαση στο περιεχόμενο

Users without recording

Η λειτουργική μονάδα Users without recording επιτρέπει σε έναν διαχειριστή να ορίσει τους λογαριασμούς για τους οποίους οι περίοδοι λειτουργίας του Bastion δεν θα παράγουν κανένα βίντεο σε πραγματικό χρόνο και κανένα εγγεγραμμένο βίντεο. Οι περίοδοι λειτουργίας αυτών των χρηστών δεν είναι ορατές στο Control center.

Από προεπιλογή, η λίστα είναι κενή: κάθε χρήστης που εκκινεί μια εφαρμογή εγγράφεται και η εγγραφή μπορεί να εξεταστεί από τους διαχειριστές. Η προσθήκη ενός λογαριασμού σε αυτή τη λίστα απενεργοποιεί την εγγραφή για τον συγκεκριμένο χρήστη.

Η οθόνη εμφανίζει ένα σελιδοποιημένο πλέγμα που παραθέτει τους λογαριασμούς που έχουν ήδη οριστεί.

Στήλη Περιγραφή
ID Όνομα του λογαριασμού.
Domain Τομέας ελέγχου ταυτότητας στον οποίο ανήκει ο λογαριασμός, όπως προκύπτει από τη λίστα των διαθέσιμων τομέων.

Και οι δύο στήλες μπορούν να ταξινομηθούν.


Προσθήκη χρήστη χωρίς εγγραφή

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί + στη γραμμή εργαλείων (συμβουλή εργαλείου Add a user to the list of unregistered users).
  2. Συμπληρώστε τη φόρμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Validate.
Πεδίο Περιγραφή
ID Όνομα του λογαριασμού όπως υπάρχει στον τομέα. Δεν μπορεί να αποτελείται μόνο από κενά.
Domain Μη επεξεργάσιμη αναπτυσσόμενη λίστα των διαθέσιμων τομέων ελέγχου ταυτότητας. Οι ανώνυμοι κατάλογοι δεν προτείνονται. Υποχρεωτικό — ένας τομέας είναι ήδη επιλεγμένος όταν ανοίγει η φόρμα.

Φιλτράρισμα της λίστας

Η γραμμή εργαλείων διαθέτει ένα πεδίο αναζήτησης (επάνω δεξιά) που φιλτράρει τη λίστα με βάση τμήμα του ονόματος. Η αναζήτηση εκτελείται 700 ms μετά το τελευταίο πάτημα πλήκτρου ή αμέσως με το Enter. Η σελιδοποίηση προσφέρει 15, 25 ή 50 γραμμές ανά σελίδα (προεπιλογή 15).

Ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στη λίστα

Ένας λογαριασμός που υπάρχει ήδη στη λίστα με τον ίδιο τομέα απορρίπτεται: εμφανίζεται το μήνυμα The user already exists και δεν προστίθεται τίποτα.


Διαγραφή χρήστη χωρίς εγγραφή

Επιλέξτε μία ή περισσότερες γραμμές της λίστας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ×. Η διαγραφή ζητά επιβεβαίωση. Υποστηρίζεται η πολλαπλή επιλογή.

Συνέπεια της κατάργησης

Μόλις καταργηθεί από αυτήν τη λίστα, ο χρήστης επανέρχεται στην τυπική εγγραφή: οι περίοδοι λειτουργίας του εγγράφονται ξανά και μπορούν να προβληθούν στο Control center.

Διαχείριση με ανάθεση

Ένας διαχειριστής με ανάθεση βλέπει ολόκληρη τη λίστα, αλλά μπορεί να προσθέσει ή να διαγράψει λογαριασμούς μόνο στους τομείς για τους οποίους διαθέτει άδεια. Οι λογαριασμοί εκτός του πεδίου ευθύνης του απορρίπτονται και παρατίθενται σε ένα μήνυμα σφάλματος.